Старший солдат Володимир Ковальов «Букша» розпочав благодійний марафон від ЦНТУ до площі Героїв Майдану


02 лютого 2024
Старший солдат Володимир Ковальов "Букша", який втратив ногу на війні, вирушив у благодійний піший марафон у Кропивницькому від ЦНТУ до площі Героїв Майдану, щоб підтримати своїх побратимів з 56-ї бригади.

Сьогодні, 2 лютого, старший солдат Володимир Ковальов «Букша», який втратив ногу на війні, розпочав свій надзвичайний благодійний піший марафон через місто Кропивницький. Початок маршруту – Центральноукраїнський національний технічний університет. Мета – площа Героїв Майдану.

Володимир Букша, якому всього 30 років, вирушив у піший марафон на милицях та протезі із рідного села Злинка через Олександрівку і Велику Виску у напрямку обласного центру у День Соборності України 22 січня. Цей акт відваги та вольової сили відбувається в рамках підтримки його побратимів з 56-ї бригади.

Рік тому під містом Гуляйполе Запорізької області Володимир отримав поранення та втратив ногу. За його словами, разом з побратимами вони підірвалися на машині, і двоє з них загинули на місці. Лікування та відмова від продовження служби не зламали його волю до життя.

Сьогодні співробітники ЦНТУ засвідчили свою підтримку Герою та зробили свої пожертви. Бажаючі підтримати Володимира Букшу можуть здійснити благодійний внесок на картку його дружини Наталі за номером 4149 4991 5195 0019.

Об'єднаймося для підтримки Героя та його справи!