Укладення Меморандумів про співпрацю ЦНТУ з Обласним клінічним госпіталем ветеранів та ГО «Компас ветеранів»


20 лютого 2024
14 лютого 2024 року Центральноукраїнський національний технічний університет уклав два Меморандуми про співпрацю

14 лютого 2024 року Центральноукраїнський національний технічний університет уклав Меморандуми про співпрацю з комунальним некомерційним підприємством «Обласний клінічний госпіталь ветеранів КОР» та громадською організацією «Компас ветеранів».

«Обласний клінічний госпіталь ветеранів КОР» є важливою установою, яка забезпечує спеціалізовану медичну допомогу учасникам бойових дій. Ця установа не лише надає якісне медичне обслуговування, але й забезпечує психологічну підтримку для ветеранів.

Громадська організація «Компас ветеранів» з 2022 року надає психологічну підтримку та допомогу військовим в адаптації до цивільного життя, що допомагає ветеранам знаходити своє місце в суспільстві та забезпечувати їхнє благополуччя.

Основна мета співпраці між університетом, госпіталем та громадською організацією – спільні заходи з відновлення, реабілітації, соціальної та професійної адаптації ветеранів. Це також передбачає розширення можливостей професійної орієнтації та розвитку молодіжної волонтерської діяльності.

Центральноукраїнський національний технічний університет пишається можливістю підтримувати воїнів-ветеранів та сприяти їхньому повноцінному відновленню та інтеграції у суспільство. Це ще одна вагома ініціатива університету, спрямована на підтримку та розвиток ветеранської спільноти України.