Відкрита лекція з фінансової культури та страхування в ЦНТУ


20 лютого 2024
6 лютого 2024 року в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулася гостьова лекція, організована кафедрою фінансів, банківської справи та страхування і кафедрою економіки

16 лютого 2024 року в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулася цікава та пізнавальна подія – гостьова лекція, організована кафедрою фінансів, банківської справи та страхування і кафедрою економіки, менеджменту та комерційної діяльності економічного факультету ЦНТУ.

Спікером заходу став професійний фінансовий консультант, директор Австрійського концерну Євролайф Україна, Член Ради Директорів Eurolife Group Олександр Загрія з тематичною лекцією «Фінансова культура та інструменти страхового менеджменту на фінансовому ринку».

Під час зустрічі учасники отримали інформацію щодо накопичувального страхування життя, діяльності компаній на ринку лайфового страхування, особливостей фінансово-страхових програм та основних напрямків сучасної пенсійної реформи.

У лекції взяли участь як здобувачі та викладачі університету, так і представники фахової громадськості. Подія пройшла у форматі міні-тренінгу, що дозволило кожному учаснику активно долучитися до дискусії та здобути нові знання та практичні навички у сфері фінансової грамотності та страхового менеджменту.

По завершенню лекції було досягнуто згоди про підписання договору про творчу і наукову співпрацю.

Співпраця з відомими експертами із сфери фінансів та страхування є важливою складовою професійної підготовки студентів університету та сприяє подальшому сучасному розвитку їхніх компетенцій у цих сферах.