Вчена рада Центральноукраїнського національного технічного університету. Лютий 2024


27 лютого 2024
Вчора, 26 лютого відбулось чергове засідання Вченої ради Центральноукраїнського національного технічного університету.

На початку засідання ректор університету, Володимир Кропівний, щиро привітав ювілярів – доцентів кафедри машинобудування, мехатроніки і робототехніки Олександра Лисенка та Олега Сісу, наголосивши на їхньому внеску у розвиток нашого університету.

На порядку денному про економічну та фінансову діяльність університету в 2023 році доповів ректор ЦНТУ Володимир Кропівний. За результатом доповіді було ухвалено кілька ключових рішень на 2024 рік щодо покращення матеріально-технічного забезпечення університету, підвищення комфорту здобувачів та викладачів.

Про стан роботи факультетів із прийому до університету в 2024 році доповіли декан економічного факультету Наталія Шалімова, декан агротехнічного факультету Василь Сало, декан факультету будівництва, транспорту та енергетики Володимир Яцун та декан механіко-технічного факультету Віталій Мажара. Загалом робота щодо залучення майбутніх здобувачів до нашого закладу проходить успішно, набирає обертів та підвищує зацікавленість абітурієнтів.

Голова центру довузівської підготовки Олексій Васильковський доповів щодо заходів з профорієнтаційної роботи, представив оновлену брендовану продукцію з символікою ЦНТУ, та розповів про організацію безкоштовних курсів підготовки до ЄВІ для випускників загальноосвітніх навчальних закладів.

Проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Кириченко проінформував членів Вченої ради про роботу з оновлення університетського вебсайту.