ЦНТУ та Студентська рада уклали угоду для підтримки студентського самоврядування


29 лютого 2024
28 лютого було підписано угоду між адміністрацією Центральноукраїнського національного технічного університету та Студентською радою Центральноукраїнського національного технічного університету щодо забезпечення належних умов для діяльності органів студентського самоврядування.

Угоду укладено з метою нормативного затвердження прав та функціональних обов’язків між адміністрацією університету та представниками студентського самоврядування.

Метою угоди є створення належних умов для ефективної діяльності органів студентського самоврядування та нормативного затвердження прав та обов'язків усіх сторін.

Згідно угоди будуть розроблені та затверджені спільні плани заходів для залучення студентів до життя університету. Також будуть проводитися регулярні робочі наради та спільні заходи, які сприятимуть зміцненню стосунків між студентами та адміністрацією.

Укладення цієї угоди є важливим кроком у розвитку студентського самоврядування та створенні комфортного середовища для розвитку талантів та ініціатив студентів Центральноукраїнського національного технічного університету. Ми впевнені, що спільні зусилля адміністрації та Студентської ради допоможуть зробити наш університет кращим для всіх.