Розвиток культурної співпраці: ЦНТУ і Театр Корифеїв


29 лютого 2024
Учора, 28 лютого, наш університет був частинкою важливої події – зустрічі з представниками Театру Корифеїв, в якій обговорювалися можливості співпраці між обома установами.

Університет завжди прагне розширювати горизонти своєї діяльності та забезпечити студентам різноманітні можливості для всебічного розвитку. Саме тому ми з великим задоволенням повідомляємо про новий крок у напрямку розширення культурних ініціатив – укладення угоди про співпрацю між Центральноукраїнським національним технічним університетом та Кіровоградським академічним обласним українським музично-драматичним театром ім. М.Л. Кропивницького (Театром Корифеїв).

Учора, 28 лютого, наш університет був частинкою важливої події – зустрічі з представниками Театру Корифеїв, в якій обговорювалися можливості співпраці між обома установами. Основним питанням візиту було укладення меморандуму про співпрацю, який визначатиме умови та напрямки нашої спільної роботи.

Основними напрямками співпраці визначено:

Популяризація театру серед студентів. Ми прагнемо залучити наших студентів до культурного життя регіону, надаючи їм можливість відвідувати вистави та заходи Театру Корифеїв.

Сприяння творчій діяльності студентів. Ми плануємо організовувати майстер-класи та інші заходи, які дозволять нашим студентам розвивати свої творчі здібності у співпраці з професійними артистами.

Організація спільних заходів та проектів. Ми спільно будемо працювати над організацією та проведенням культурних заходів, що об'єднають наших студентів та мешканців регіону.

Це лише перші кроки нашої майбутньої співпраці, і ми впевнені, що разом ми зможемо створити незабутні та значущі проекти для нашої спільноти. Завдяки цьому партнерству ми зможемо не лише збагатити культурний досвід наших студентів, а й зробити важливий внесок у розвиток культурного життя області.

Ми вдячні Театру Корифеїв за можливість співпрацювати, і з нетерпінням чекаємо на наші майбутні спільні досягнення та події.