Центральноукраїнський національний технічний університет підписав меморандум про співпрацю з Товариством «Профітім»


06 березня 2024
4 березня 2024 року Центральноукраїнський національний технічний університет та Товариство з обмеженою відповідальністю «Профітім» уклали меморандум про співпрацю для організації міжнародних програм обміну студентами.

Ця угода передбачає об'єднання зусиль обох сторін для забезпечення студентів можливістю отримання практичного досвіду за кордоном. Метою програми є сприяння інтеграції молоді до світового освітнього простору та розширення їхніх знань про сучасні технології та методи ведення бізнесу.

Згідно з умовами меморандуму, Товариство «Профітім» буде укладати договори з іноземними компаніями для організації міжнародних програм, сприяти у розробці та організації цих програм, а також надавати студентам інформаційну та консультаційну підтримку.

У свою чергу, університет забезпечить студентам інформацію про можливості участі в програмах обміну, організує відбір кандидатів, надасть документальну підтримку та забезпечить участь студентів у програмах.

Ця співпраця є кроком вперед у розвитку міжнародної співпраці та створенні нових можливостей для студентів Центральноукраїнського національного технічного університету. Вона дозволить нашим студентам отримати цінний досвід міжнародних компаній та розширити свої горизонти в сучасному світі.