Зустріч з очільницею обласної ДПС: нові горизонти для студентів ЦНТУ


08 березня 2024
7 березня в стінах Центральноукраїнського національного технічного університету відбулась зустріч з виконуючою обов’язки начальника Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградській області Юлією Мороз.

Мета заходу була простою та важливою одночасно – ознайомити молоде покоління зі структурою та діяльністю податкової служби України та перспективами роботи в цій сфері. Пані Юлія Мороз розкрила перед студентами різноманітні аспекти податків, систему оподаткування в країні на сьогоднішній день, а також ділові приклади зміни податкової політики в інших країнах.

Учасники заходу отримали можливість поставити питання та отримати вичерпні відповіді від професіонала своєї справи. Активна дискусія та цікаві питання створили атмосферу відкритості та зацікавленості.

Такі зустрічі стають невід'ємною частиною професійної підготовки студентів, вони розширюють кругозір, допомагають зрозуміти сучасні тенденції у сфері оподаткування та надають можливості для майбутнього кар'єрного зростання, а також нівелюють труднощі та страхи податків для майбутніх підприємців.

Ми вдячні пані Юлії Мороз за цікаву та пізнавальну зустріч, а також сподіваємося на подальшу співпрацю та обмін досвідом між нашим університетом та Державною податковою службою.