Меморандум про співпрацю між Центральноукраїнським національним технічним університетом та Товариством з обмеженою відповідальністю «Наукові публікації»


05 квітня 2024
Розвиток співробітництва у сфері наукометрії та наукових публікацій між ЦНТУ та ТОВ «Наукові публікації»

ЦНТУ продовжує розширювати співробітництво з провідними установами та організаціями в сфері публікаційної діяльності результатів наукових досліджень. Днями було укладено Меморандум про співпрацю між Центральноукраїнським національним технічним університетом та Товариством з обмеженою відповідальністю «Наукові публікації».

«Наукові Публікації» відомі своєю високою репутацією у сфері наукового консалтингу та наукометрії. Компанія успішно співпрацює з вітчизняними та закордонними вченими з усього світу, науковими установами, ЗВО, державними та громадськими організаціями.

Метою укладеного меморандуму є розвиток співробітництва у сфері наукометрії та наукових публікацій. Підписання меморандуму з компанією "Наукові Публікації" надає можливість університету:

  • співпраці у сфері освіти, науки, наукометрії та наукових досліджень;
  • обміну інформацією про наукові проєкти;
  • організації семінарів, конференцій і вебінарів, а також наукових програм і курсів;
  • створенню сайтів, проєктів, наукових центрів тощо.

Започатковане партнерство дасть змогу ЦНТУ підвищити рівень престижності наукових фахових видань, а також забезпечити їх ефективне розміщення у найвпливовіших наукометричних базах даних.