Щодня консультації щодо вступу: приймальна комісія переходить на інтенсивний режим роботи


03 липня 2023
1 липня стартував черговий етап вступної компанії в Україні – початок реєстрації вступниками електронних кабінетів. Відсьогодні приймальна комісія ЦНТУ надає консультаційну підтримку абітурієнтам шість днів на тиждень. Тут вам допоможуть створити електронний кабінет, подати документи для отримання пільг, зареєструватися на співбесіду та нададуть відповіді на ваші питання щодо вступу.

1 липня стартував черговий етап вступної компанії в Україні – початок реєстрації вступниками електронних кабінетів. Відсьогодні приймальна комісія Центральноукраїнського національного технічного університету надає консультаційну підтримку абітурієнтам шість днів на тиждень. Тут вам допоможуть створити електронний кабінет, подати документи для отримання пільг, зареєструватися на співбесіду та нададуть відповіді на ваші питання щодо вступу.

Фактично, приймальна комісія ЦНТУ переходить у посилений режим роботи. Двері потокових аудиторій, де розташовано робочі місця працівників приймальної комісії, відчинено для вступників із понеділка по п’ятницю із 9.30 до 15.30 (технічна перерва 13.00-13.30), по суботах представники приймальної комісії чергуватимуть з 9.00 до 13.30.

Тут абітурієнти зможуть отримати консультації щодо створення та наповнення документами електронного кабінету (зараз це питання номер один); також працівники приймальної комісії ЦНТУ допоможуть вам внести до електронної бази даних документи, що надають право на пільговий вступ; допоможуть вступникам пільгових категорій зареєструватися на співбесіди з української мови, математики, історії України, фізики.

Крім цього, представники приймальної комісії готові відповісти на всі ваші питання щодо спеціальностей, вступних документів, заяв на вступ та встановлення пріоритетності заяв на вступ тощо.

Контактна інформація

Приймальна комісія ЦНТУ (кабінети №100 та №103 першого корпусу університету):

(0522) 55-93-13;

мобільний/Viber: +38(095) 078-59-00;

мобільний +38(096) 601-33-70;

e-mail: pk_kntu@ukr.net