ЦНТУ та відділення НСПП в Кіровоградській області зміцнюють співпрацю


30 квітня 2024
26 квітня в рамках реалізації Меморандуму про співпрацю з Відділенням Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області відбулася тематична зустріч з представниками Центральноукраїнського національного технічного університету.

Під час зустрічі, яку очолила керівник Відділення НСПП Оксана Крайносвіт, викладачі та здобувачі ЦНТУ були ознайомлені з основними завданнями та компетенцією служби, а також поняттям колективного трудового спору та застосуванням страйку як крайнього засобу вирішення конфліктів. Оксана Крайносвіт поділилася практичними прикладами взаємодії Відділення зі сторонами соціального діалогу на території області. Пані Оксана також розповіла про порядок реєстрації конфліктів.

Такі заходи підвищують рівень соціальної захищеності та обізнаності співробітників ЦНТУ та здобувачів, як майбутніх робітників. Реалізація подібних проектів відкриває нові горизонти співпраці та сприяє створенню стабільного та дружнього університетського середовища, де кожен здобувач освіти та працівник може досягти своїх цілей та реалізувати свій потенціал.