In Memoriam. Студент ЦНТУ Андрій Донцов


19 липня 2024
Захищаючи Україну від ворожих загарбників, 16 травня 2024 року загинув Андрій Донцов – студент агротехнічного факультету Центральноукраїнського національного технічного університету.

Андрій Віталійович Донцов народився 30 листопада 2001 року в місті Кіровоград, нині Кропивницький. Навчався у місцевій школі №30, займався у відділенні футболу дитячо-юнацької спортивної школи №2. У 2019 році він закінчив Кропивницький коледж механізації сільського господарства, здобувши повну загальну середню. У 2023 році Андрій розпочав навчання в нашому університеті на агротехнічному факультеті за спеціальністю «Агроінженерія».

У грудні 2022 року Андрій добровільно уклав контракт і долучився до лав Збройних Сил України. Він ніс службу на сході та півдні країни, де виконував бойові завдання як старший оператор-вогнеметник. У квітні 2024 року нагороджений відзнакою головнокомандувача Збройних сил України – нагрудним знаком "Золотий хрест".

Андрій Донцов загинув біля села Лобкове Запорізької області виконуючи бойове завдання по захисту України від російських загарбників.

Центральноукраїнський національний технічний університет висловлює глибоке співчуття родині та близьким Андрія Донцова. Його героїчний вчинок назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна пам'ять воїну-герою!

Вічна пам’ять полеглим захисникам України!