Вчена рада ЦНТУ. Серпень 2024


30 серпня 2024
29 серпня відбулося засідання Вченої ради Центральноукраїнського національного технічного університету, під час якого було підбито підсумки минулого навчального року, нагороджено кращих працівників і здобувачів, а також прийнято важливі рішення щодо кадрових призначень.

Засідання розпочалося з урочистого вручення нагород. Ректору університету Володимиру Кропівному було вручено нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «За вагомі наукові та освітні досягнення», а також Почесну грамоту ЦНТУ на честь ювілею. Голова Федерації профспілок Кіровоградської області Сергій Петров, вручив Почесні грамоти Федерації профспілок ректору університету Володимиру Кропівному та проректору з науково-педагогічної роботи Андрію Кириченку.

Окрім цього, за видатні заслуги були відзначені й інші представники нашого університету. Подяку Кіровоградської обласної ради отримав Олександр Доренський. Грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджено Наталію Шалімову. Почесними грамотами Кіровоградської обласної ради та Центральноукраїнського національного технічного університету нагороджено Андрія Кириченка. Почесною грамотою Центральноукраїнського національного технічного університету нагороджено Тетяну Величко, Галину Черніченко, Світлану Щербину, Наталію Кошурко.

Подяки Управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації оголошено Миколі Пашинському, Михайлу Васильковському, Павлу Усіку, Анастасії Сокур, Катерині Шевченко.

Атестат професора вручено Олександру Бондаренку та Ользі В’юник. 

На засіданні Вченої ради університету також було зроблено вагомий внесок у підтримку наших захисників. Для бійців 37-ї бригади морської піхоти, першого батальйону, роти вогневої підтримки було передано розвідувальний квадрокоптер Mavic 3T, оснащений тепловізійним обладнанням. Цей дрон допоможе виконувати бойові завдання в будь-яких умовах та посилить обороноздатність наших військових на передовій.

Згідно із порядком денним, про роботу університету в 2023-2024 навчальному році і завдання на 2024-2025 навчальний рік доповів ректор університету Володимир Кропівний.

Відповідно до порядку денного відбулось голосування та обрання за конкурсом на вакантні посади. Згідно із рішенням Вченої ради на посадиу професорів університету  обрано  Василя Сало, Валерія Пастухова, Володимира Василенка, Костянтина Фомічова.