День відкритих дверей в ЦНТУ


11 жовтня 2024
У Центральноукраїнському національному технічному університеті 10-11 жовтня відбувся профорієнтаційний захід «День відкритих дверей ЦНТУ» в межах регіональної програми Кіровоградської обласної військової адміністрації «Хочу тут вчитись».

Протягом двох днів університет гостинно приймав учнів 9-11 класів, а також здобувачів коледжів та училищ, які завітали, аби дізнатися більше про навчальні можливості нашого закладу.

На заході були представлені всі спеціальності університету, що охоплюють широке коло напрямів від технічних до економічних дисциплін. Гості мали змогу відвідати інтерактивні експозиції, тематичні фотозони та майстер-класи, які підготували викладачі та здобувачі ЦНТУ.

Особлива увага була приділена правилам вступу та можливостям підготовки до Національного мультипредметного тесту (НМТ). Майбутні абітурієнти мали змогу поставити запитання щодо навчальних програм, умов вступу та дізнатися більше про додаткові курси підготовки.

Профорієнтаційні заходи допомагають абітурієнтам визначитися з майбутньою спеціальністю та зрозуміти, які перспективи відкриває для них навчання в ЦНТУ.

Дякуємо всім, хто відвідав наш «День відкритих дверей»! Ми раді бачити вас у нашій університетській родині!