In Memoriam Олексій Назарчук


14 жовтня 2024
Завтра, 15 жовтня, відбудеться рух колони на честь Олексія Назарчука. Запрошуємо всіх приєднатися до вшанування пам’яті нашого студента та Героя о 8:30 на центральній площі ЦНТУ.

Центральноукраїнський національний технічний університет із глибоким сумом повідомляє про втрату свого студента та справжнього Героя України – молодшого сержанта Олексія Назарчука, який загинув, виконуючи бойові завдання на захист нашої держави від російських окупантів.

Олексій Назарчук, студент першого курсу Центру заочної дистанційної освіти ЦНТУ, був активним громадським діячем, очолював кропивницький осередок ВГО «Сокіл» та був учасником фанатського руху ФК «Зірка». З початком повномасштабної війни він вступив до лав батальйону «Карпатська Січ», де брав участь у Київській кампанії, а пізніше став бійцем 5-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, обороняючи Донеччину.

9 жовтня 2024 року, неподалік Часового Яру, Олексій загинув під час виконання бойового завдання, разом із трьома побратимами, внаслідок удару ворожого FPV-дрона.

Завтра, 15 жовтня, відбудеться рух колони на честь Олексія Назарчука. Запрошуємо всіх приєднатися до вшанування пам’яті нашого студента та Героя о 8:30 на центральній площі ЦНТУ. Висловимо вдячність і шану за його мужність та самопожертву, адже Олексій віддав своє життя за нашу свободу.

Вічна пам’ять Герою!