Вступна заява із допомогою приймальної комісії ЦНТУ – 100% гарантія відсутності помилок


19 липня 2023
Сьогодні, 19 липня розпочалась кампанія з подачі абітурієнтами заяв про вступ до закладів вищої освіти на рівень «бакалавр». Звісно, заяви подаються через електронний кабінет вступника, проте, якщо ви завітаєте до приймальної комісії ЦНТУ, тут вам допоможуть правильно оформити потрібні документи та уникнути найбільш поширених помилок при вступі. Особлива увага – абітурієнтам пільгових категорій.

Сьогодні, 19 липня розпочалась кампанія з подачі абітурієнтами заяв про вступ до закладів вищої освіти на рівень «бакалавр». Звісно, заяви подаються через електронний кабінет вступника, проте, якщо ви завітаєте до приймальної комісії Центральноукраїнського національного технічного університету, тут вам допоможуть правильно оформити потрібні документи та уникнути найбільш поширених помилок при вступі. Особлива увага приділяється абітурієнтам пільгових категорій.

Це основне навантаження зараз на працівників приймальної комісії – допомогти абітурієнтам подати вступні документи.

Якщо ви вже зареєстрували особистий електронний кабінет вступника – чудово, якщо ні – не біда, в приймальній комісії ЦНТУ вам допоможуть не лише створити електронний кабінет, а й одразу завантажити туди потрібні документи; допоможуть розставити пріоритетність заяв (вступникові дозволяється подавати одночасно до п’яти заяв на бюджетну форму навчання й до 20 заяв на контрактну форму навчання); проконсультують щодо написання мотиваційного листа, який потрібно додавати до кожної заяви, тощо.

Одна з ключових переваг від візиту абітурієнта до приймальної комісії – гарантія відсутності помилок при подачі заяв про вступ.

Вступники пільгових категорій мають підтвердити у приймальній комісії закладу освіти своє право на пільгу. Пільговикам важливо одночасно подавати заяву про вступ та документи про пільговий статус, щоб інформація про їхню пільгу коректно відображалась в базі даних. Працівники приймальної комісії ЦНТУ вже не перший рік допомагають абітурієнтам пільгових категорій створювати електронні кабінети і правильно подавати заяви про вступ, зазначивши відповідні опції в документах.

Графік роботи приймальної комісії Центральноукраїнського національного технічного університету в період прийому заяв (19-31 липня 2023 року) на навчання в бакалавраті:

– субота: чергування з 9.00 до 13.30;

– понеділок-п’ятниця: із 9.30 до 15.30.

Працівники приймальної комісії ЦНТУ знаходяться в потокових аудиторіях №№1-3 на першому поверсі університету.

Контактна інформація