Конкурс ідей післявоєнної відбудови України


25 вересня 2023
До уваги здобувачів освіти Центральноукраїнського національного технічного університету: Фонд економічної освіти Mannkal (Австралія) та світова Громадська організація «Економісти для України» (E4U) та Університет Лойола (Новий Орлеан, США) приймають заявки на конкурс «Ідеї мають наслідки»: проекти, що досліджують, просувають або пропонують ідеї післявоєнної відбудови України.

До уваги здобувачів освіти Центральноукраїнського національного технічного університету: Фонд економічної освіти Mannkal (Австралія) та світова Громадська організація «Економісти для України» (E4U) та Університет Лойола (Новий Орлеан, США) приймають заявки на конкурс «Ідеї мають наслідки»: проекти, що досліджують, просувають або пропонують ідеї післявоєнної відбудови України. Переможець і п’ять найкращих фіналістів представлять свої проекти на одному із заходів навесні 2024 року. Крім цього, переможець конкурсу отримає оплачуване запрошення на публічну презентацію свого проекту в Перті, Мельбурні та Сіднеї (Австралія).

Кінцевий термін подачі заявок – 20 жовтня 2023 року.

Про конкурс «Ідеї мають наслідки» (Ideas Have Consequences Contest (IHCC))

IHCC має на меті заохотити студентів бакалаврату розробляти дослідницькі проекти та програмні документи для післявоєнного відновлення економіки України. Фонд економічної освіти Mannkal та Громадська організація «Економісти для України» пропонують написати есе, які досліджують, просувають або пропонують ідеї післявоєнної реконструкції України.

IHCC відкритий для студентів і недавніх випускників з будь-якої спеціальності. Учасники не повинні мати ступінь бакалавра або еквівалентний ступінь станом на 31 січня 2023 року. Студенти, які закінчили навчання наприкінці весни або влітку конкурсного року, мають право на участь. Статті, написані у співавторстві з викладачами чи аспірантами, конкурсною комісією не розглядатимуться.

Деталі за посиланням https://www.mannkal.org/news/ideas-have-consequences-economists-for-ukraine-contest/