Вітання з Днем студента


17 листопада 2023
Шановні студенти Центральноукраїнського національного технічного університету, Кропивницького інженерного фахового коледжу ЦНТУ та Світловодського політехнічного фахового коледжу ЦНТУ! Ректорат університету вітає вас із Міжнародним днем студентів та Днем студента України!

Шановні студенти Центральноукраїнського національного технічного університету, Кропивницького інженерного фахового коледжу ЦНТУ та Світловодського політехнічного фахового коледжу ЦНТУ!

Вдруге ми відзначаємо День студента України під час воєнного стану. За 9 років гібридної війни та понад 20 місяців повномасштабної війни студентська молодь неодноразово доводила, що їй не байдужа доля країни, що студентство не стоїть осторонь й готове відстоювати європейське майбутнє незалежної та вільної України!

Понад півтисячі студентів Центральноукраїнського національного технічного університету зараз зі зброєю в руках вибивають з нашої землі російського окупанта. Чотирнадцять здобувачів освіти ЦНТУ, на жаль, вже полягли в боях за свободу та територіальну цілісність України… Завжди пам’ятайте про них. Зберігайте пам’ять про загиблих воїнів-героїв…

Значна кількість студентів займається волонтерською діяльністю: чергують в шпиталях, допомагають ремонтувати техніку для військових, плести маскувальні сітки, збирати дрони.

Не забуваймо й про основну діяльність студентів – навчатися, здобувати нові знання. Безпечна та якісна організація навчального процесу в ЦНТУ дозволяє нашим здобувачам освіти продуктивно навчатися, відвідувати лекції, семінари, практичні заняття, вести активне студентське життя.

Протягом 2023 року студенти Центральноукраїнського національного технічного університету ставали лауреатами іменних стипендій Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Героїв Небесної Сотні, стипендії імені М.С. Грушевського, стипендій Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради, стипендії міського голови Кропивницького.

Наші здобувачі освіти продовжують виборювати призові місця студентських олімпіад та конкурсів студентських наукових робіт. Також студенти ЦНТУ виступають та перемагають на обласних, всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях.

Шановні студенти! Бажаю вам добре підготуватись та вдало скласти прийдешню зимову екзаменаційну сесію.

Закликаю вас завжди прагнути більшого: ставте перед собою амбітні цілі та наполегливо працюйте над їх досягненням!

Не втрачайте можливостей отримати нові знання та здобути нові навички!

Бажаю вам натхнення, успіхів у навчанні, яскравого студентського життя, здоров’я, витримки та безпеки вам, вашим рідним і близьким!

 

З повагою

ректор ЦНТУ                                               Володимир КРОПІВНИЙ