Представники Центральноукраїнського національного технічного університету на першій в Україні конференції New Food Summit 2023


24 листопада 2023
21-22 листопада 2023 року представники центральноукраїнського національного технічного університету взяли участь у першій в Україні конференції «New Food Summit 2023». Подія привернула увагу провідних представників галузі харчової та переробної промисловості. На конференції обговорювалися ключові теми, такі як світові фудтренди, розвиток сектору Agri-Food Tech, перспективи української переробки та пошуки ринків збуту.

21-22 листопада 2023 року представники центральноукраїнського національного технічного університету взяли участь у першій в Україні конференції «New Food Summit 2023». Подія привернула увагу провідних представників галузі харчової та переробної промисловості. На конференції обговорювалися ключові теми, такі як світові фудтренди, розвиток сектору Agri-Food Tech, перспективи української переробки та пошуки ринків збуту.

 

Старт в світі інновацій та технологій у галузі харчової промисловості завжди є важливим кроком у розвитку національного сектору.

Конференція, організована компанією IdeasFirst спільно з Volia Agri-Food Park та Enzym Group, об'єднала представників харчової та переробної галузей, технологічних компаній, агропідприємств, та інших ключових учасників «від поля до тарілки». Зокрема, від центральноукраїнського національного технічного університету взяли участь проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Андрій Тихий, завідувач кафедри сільськогосподарського машинобудування Сергій Лещенко, професор кафедри сільськогосподарського машинобудування Олексій Васильковський, доценти цієї ж кафедри Дмитро Петренко та Дмитро Богатирьов..

На конференції обговорювалися ключові теми, такі як світові фудтренди, розвиток сектору Agri-Food Tech, перспективи української переробки та пошуки ринків збуту. Висвітлення даних тем, дискусії надають можливість використовувати сучасні технології та інновації для вдосконалення виробництва та підвищення конкурентоспроможності українських продуктів.

Більше 45 експертів виступили на конференції, представляючи міжнародні та українські компанії. Серед спікерів були такі визначні постаті, як Олена Вовк (співвласниця Enzym Group), Борис Шестопалов (засновник Volia Agri-Food Park), та інші видатні представники галузі.

Участь представників центральноукраїнського національного технічного університету в конференції New Food Summit 2023 є важливим кроком вперед у напрямку розширення співпраці між вищим навчальним закладом та індустрією. На шляху до інновацій та створення проривних рішень для галузі харчової промисловості, наш університет готовий приймати виклики сучасності та співпрацювати на благо країни.