Студенти та випускники Центральноукраїнського національного технічного університету взяли участь у важливому тренінгу з правових аспектів захисту бізнесу


24 листопада 2023
Центральноукраїнський національний технічний університет продовжує традицію підготовки не тільки висококваліфікованих фахівців, але й успішних підприємців. 23 листопада 2023 року студенти та випускники нашого університету приєдналися до важливого семінару на тему «Правові аспекти захисту юридичних осіб у кримінальних провадженнях в сфері господарської та зовнішньоекономічної діяльності».

У заході взяли участь студенти та випускники, які вже мають власні підприємства або є фізичною особою-підприємцем, що звикористовують свої знання та навички у сучасному бізнес-середовищі.

Спікерка семінару – практикуючий адвокат Анастасія Зоц, розглянула важливі аспекти захисту підприємств в умовах кримінальних проваджень. Вона детально розкрила питання відкриття кримінальних проваджень, запиту надання документів та особливостей проведення обшуку, розкривши практичні приклади та вказавши на правові моменти захисту.

Тренінг було проведено за підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Конкурентоспроможна економіка України». Це була лиш перша частина освітньої програми для підприємців. Наступні тренінги очікуються вже з наступного місяця на базі партнерп ЦНТУ – Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Участь студентів та випускників у семінарі «Правові аспекти захисту юридичних осіб» є яскравим прикладом того, як Центральноукраїнський національний технічний університет формує не лише фахівців з високим рівнем експертизи, але й успішних підприємців, готових до викликів сучасного бізнес-світу.