Вчена рада ЦНТУ


01 грудня 2023
29 листопада відбулось засідання Вченої ради Центральноукраїнського національного технічного університету.

Почесним гостем Вченої ради став голова Кіровоградського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України Сергій Петров, який нагородив ректора ЦНТУ Володимира Кропівного та в.о. голови профкому ЦНТУ Дмитра Голуба дипломом ІІ ступеня за участь в обласному огляд-конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію серед закладів освіти Кіровоградської області.

Вчена рада ЦНТУ проголосувала за присвоєння Олександру Коваленку звання професора кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення.

Атестат професора отримала завідувачка кафедри аудиту, обліку та оподаткування Олена Магопець. Атестати доцента вручили Ілоні Андрощук та Ользі Кіріченко (кафедра економіки, менеджменту та комерційної діяльності), а також Миколі Ковальову (кафедра загального землеробства).

Відповідно до порядку денного Вчена рада розглянула питання щодо зниження витрат енергоносіїв в корпусах і гуртожитках університету (доповідачі: проректор з адміністративно-господарської роботи Віктор Слонь та зав. кафедри електротехнічних систем та енергетичного менеджменту Петро Плєшков).

Проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Андрій Тихий доповів про підготовку до наукової атестації університету.