Делегація ЦНТУ на семінарі «Вихід на нові ринки, автоматизація маркетингу та відділу продажів»


05 грудня 2023
Викладачі кафедри економіки менеджменту і комерційної діяльності спільно з проректором з наукової роботи та міжнародних зв’язків ЦНТУ Андрієм Тихим та здобувачі вищої освіти Центральноукраїнського національного технічного університету взяли участь у семінарі «Вихід на нові ринки, автоматизація маркетингу та відділу продажів». Подія відбулася 1 грудня в приміщенні партнера університету - Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Викладачі кафедри економіки менеджменту і комерційної діяльності спільно з проректором з наукової роботи та міжнародних зв’язків ЦНТУ Андрієм Тихим  та здобувачі вищої освіти Центральноукраїнського національного технічного університету взяли участь у семінарі «Вихід на нові ринки, автоматизація маркетингу та відділу продажів». Подія відбулася 1 грудня в приміщенні партнера університету - Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Семінар став частиною ініціативи Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» і зібрав представників бізнес-спільноти Кіровограда, які бажають розширити свої можливості та вдосконалити маркетингові та продажні стратегії.

Спікер заходу: Денис Купраш – власник компаній Business Marketing Consulting, MyChatBot, AllNight; засновник фонду «Економічна свобода України». З його 15-річним досвідом у маркетингу, продажах та побудові бізнес-процесів учасники отримали безцінний інсайт і практичні поради.

Семінар розглядав ключові теми, такі як стратегії входу на нові ринки, автоматизація маркетингу, розвиток відділу продажів та інтеграція маркетингу та продажів для досягнення синергії.

Захід не лише дав можливість здобувачам вищої освіти та фахівцям ЦНТУ отримати цінний досвід Дениса Купраша, а й став стартом для нової співпраці між підприємцем та університетом. Спільні зусилля підтримують інноваційний розвиток бізнесу та сприяють створенню конкурентоспроможного економічного середовища у регіоні.

Це тільки початок шляху до нових висот, і ЦНТУ визнає важливість подібних ініціатив для розвитку навчального процесу та забезпечення випускників сучасними знаннями та навичками.