Вчена рада ЦНТУ


28 грудня 2023
27 грудня відбулось фінальне у 2023 році засідання Вченої ради Центральноукраїнського національного технічного університету.

27 грудня відбулось фінальне у 2023 році засідання Вченої ради Центральноукраїнського національного технічного університету.

На початку засідання ректор університету Володимир Кропівний нагородив співробітників кафедри електротехнічних систем та енергетичного менеджменту факультету будівництва, транспорту та енергетики почесними грамотами та подяками за професійний внесок у розвиток науково-освітньої сфери та з нагоди Дня енергетика, що відзначається 22 грудня, а також вручив почесні грамоти співробітникам університету до ювілею з дня народження.

Також Вчена рада проголосувала за присвоєння вченого звання доцента кафедри будівельних, дорожніх машин і будівництва Миколі Пашинському та професора кафедри будівельних, дорожніх машин і будівництва декану факультету будівництва, транспорту та енергетики Володимиру Яцуну, що стало визнанням високого науково-педагогічного рівня та внеску у розвиток науки та освіти.

Засідання Вченої ради відкрило обговорення стану та перспектив розвитку спортивно-масової роботи в університеті. Доповідь Володимира Ковальова, доцента кафедри екології, охорони навколишнього середовища та здорового способу життя, підкреслила важливість цього аспекту у студентському житті та окреслила шляхи вдосконалення викладання фізичної культури, розвитку спорту високих досягнень і спортивних команд університету.

Проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Кириченко звернув увагу на створення безпечного освітнього середовища в університеті, зокрема, в умовах воєнного стану. Його доповідь відкрила широкі горизонти для обговорення та впровадження необхідних заходів щодо підвищення безпеки учасників освітнього процесу.

Університет продовжує активно розвиватися, визначаючи нові цілі та завдання для подальшого вдосконалення освітньої, наукової та виховної діяльності, налагодження ефективної комунікації між учасниками освітнього процесу та визначення стратегічних напрямків розвитку.