Святкова Ялинка в ЦНТУ: символ підтримки та єднання


28 грудня 2023
27 грудня в Центральноукраїнському національному технічному університеті (ЦНТУ) відбулося надзвичайно тепле та натхненне святкове відкриття новорічної ялинки. Цього року ялинка має особливий зміст, вражаючи своєю неординарністю та символікою.

Замість звичайної блискучої мішури ялинка ЦНТУ прикрашена стрічками спанбонду у камуфляжному стилі, що стало не лише витонченим декором, але і важливим посланням підтримки та нагадування усім нам, що перемога ще не здобута, і вона потребує наших спільних зусиль – як на фронті, так і в тилу.

Цьогоріч, під ялинкою були особливі «подарунки»:

  • щойно придбаний спанбонд, який чарівниці з Ліцею природничих наук перетворять на маскувальні сітки;
  • потужні зарядні пристрої «Кроппавер» для 57-ї бригади;
  • комплект зчеплення для ремонту бусика підрозділу ППО м. Кропивницького;
  • смаколики від керівництва ТОВ «Кондитерська фабрика «Східні ласощі»;
  • 10 000 гривень, які зібрали викладачі ЦНТУ протягом грудня – наша обіцяна доля на купівлю пікапу для підрозділу «Ловців Шахедів» ППО Кіровоградщини.

Особливо приємно було стати свідками підбиття підсумків першого університетського студентського конкурсу відеороликів «Все буде Україна», учасники якого долучили свої зусилля до створення вражаючих відеоробіт. У конкурсі взяли участь здобувачі освіти усіх чотирьох факультетів університету, а перемогу здобули студенти механіко-технічного факультету Центральноукраїнського національного технічного університету.

Нехай ця святкова ялинка буде не лише символом святкування зимових свят, але і втіленням наших спільних цінностей, солідарності та невичерпного оптимізму. Нехай кожен промінчик світла, навіть під ялинкою, буде нагадуванням про єднання, яке дарує нам справжнє свято.