Благодійна допомога від Департаменту соціальної політики: нові холодильники для університетського гуртожитку


19 січня 2024
19 січня 2024 року до гуртожитку № 4, де, окрім студентів ЦНТУ, проживають внутрішньо переміщені громадяни, надійшла благодійна допомога від Департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради – п'ять нових холодильників.

Отримані побутові прилади вже знаходяться на території гуртожитку та, згідно з інформацією завідувача гуртожитку Олександра Крилова, у найближчі дні будуть передані для користування мешканцям гуртожитку – внутрішньо переміщеним громадянам. Це сприятиме поліпшенню умов проживання мешканців, що перебувають на території гуртожитку.

Хоча гуртожиток № 4 вже був оснащений холодильниками, зі збільшенням кількості мешканців, постачання нової техніки виявилося необхідним. Ця благодійна допомога стане важливим кроком у напрямку поліпшення побутових умов для тих, хто знаходиться в складних життєвих обставинах.

Ініціатива Департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради підкреслює важливість гуманітарних зусиль у покращенні життя та створенні зручного та якісного середовища проживання для тих, хто потребує допомоги.

Центральноукраїнський національний технічний університет висловлює глибоку вдячність Департаменту соціальної політики за цей важливий внесок у добробут та побутові зручності мешканців гуртожитку № 4.