Спортивне орієнтування: успішний захід на території ЦНТУ


27 січня 2024
Центральноукраїнський національний технічний університет визначається не лише своїм академічним розвитком, але і заходами, спрямованими на сприяння фізичному здоров'ю та спортивній активності студентів та мешканців області.

27 січня на території Центральноукраїнського національного технічного університету відбулися обласні змагання зі спортивного орієнтування. Цей захід об'єднав близько трьохсот спортсменів різних вікових категорій, від 10 до 55 років, представників з усіх куточків Кіровоградської області, які вийшли на 8 дистанцій різної складності та довжини. Найкращі з них отримають можливість представити нашу область на загальнонаціональному рівні.

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснювалося департаментом освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації. Безпосередню організацію та суддівство змагань взяв на себе комунальний заклад "Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді".

Церемонія відкриття змагань розпочалась вітальними словами голови Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича. Ректор ЦНТУ Володимир Кропівний та директор Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Андрій Лісота доєднались до слів привітань учасників.

По завершенні змагань для учасників шкільного віку була організована захоплююча екскурсія по університету. В цей день молодь не лише проявила свої спортивні здібності, а й отримала можливість дізнатися більше про  Центральноукраїнський національний технічний університет та відвідала сучасну лабораторію з 3-D моделювання.

Такі спортивні події сприяють активному спілкуванню та здоровому способу життя, а Центральноукраїнський національний технічний університет пишається можливістю приймати подібні заходи, що сприяють розвитку фізичної активності та спортивного духу в області.