Всесвітній День охорони праці - 2024


28 квітня 2024
Щорічно, 28 квітня, відзначається Всесвітній день охорони праці. Міжнародна організація праці присвячує цей день актуальній темі. У 2024 році це – «Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату».

В умовах повномасштабної війни питання охорони праці набувають особливого значення. Проблеми тіньової економіки, незадекларованої праці, виробничого травматизму завдають великої шкоди обороноздатності країни та економіці. Не достатньо лише говорити про необхідність зниження рівня незадекларованої праці та травматизму на виробництві. Це — постійна робота, яка не повинна ні на мить припинятися. Цю думку важливо донести до всіх, хто відповідає за життя та здоров'я працівників, і День охорони праці — гарна нагода для цього, а також цей день звертає додаткову увагу на те, що забезпечення безпечної та здорової праці в умовах зміни клімату – це важливе завдання, яке потребує спільних зусиль.

Ректорат, профком співробітників університету та відділ охорони праці  запрошує керівників структурних підрозділів активно долучитися до запланованих заходів із відзначення Дня охорони праці.

Щиро бажаємо усім працівникам університету доброго здоров'я, благополуччя в родинах та чистого неба.

 

Адміністрація та профком ЦНТУ