Налагодження співпраці ЦНТУ та Музею мистецтв


27 квітня 2024
23 квітня Центральноукраїнський національний технічний університет та КЗ «Музей мистецтв» уклали меморандум про співпрацю, спрямований на налагодження широкомасштабної співпраці між установами.

Центральноукраїнський національний технічний університет продовжує розширювати свої партнерські зв'язки у культурній та науковій сферах. 23 квітня ректор університету, Володимир Кропівний, разом з директоркою КЗ «Музей мистецтв» Тетяною Ткаченко уклали меморандум про співпрацю, спрямований на налагодження широкомасштабної співпраці між установами.

Метою меморандуму стали налагодження широкомасштабної співпраці між університетом та музеєм у творчій, науковій галузях, організація спільних заходів, сприяння творчій та мистецькій діяльності студентів та викладачів. Крім того здобувачам ряду освітніх програм відкривається можливість для проходження практики на базі музею.

Цього ж дня, представники профкому викладачів та здобувачів ЦНТУ відвідали екскурсію виставками та експозиціями Музею мистецтв.

Екскурсію музеєм провів науковий співробітник відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Олег Юрченко і вона пройшла у форматі цікавої розмови, де кожному було відкрито можливість висловити свої питання та думки.

Позитивними моментами цієї зустрічі стало колективне фото на пам'ять в експозиційній залі музею та біля муралу. Це стало своєрідною відзнакою теплій та продуктивній зустрічі.

Це лише перший крок у налагодженні співпраці між ЦНТУ та Музеєм мистецтв. Ми впевнені, що ця співпраця принесе багато цікавих та плідних результатів для обох сторін і стане важливим етапом у розвитку культурного та наукового життя області.