Вчена рада. Травень 2024


29 травня 2024
27 травня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулось чергове засідання Вченої ради. Традиційно захід розпочався з привітального слова ректора Володимира Кропівного, який вручив ряд нагород здобувачам та викладачам університету.

Подякою Кіровоградської обласної військової адміністрації нагороджено Олексія Смірнова – завідувача кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ.

Почесні грамоти Центральноукраїнського національного технічного університету отримали Олена Магопець та Світлана Бойко.

Декана агротехнічного факультету Василя Сало та старшого тренера факультету Володимира Савченко було нагороджено дипломами за зайняте І місце у комплексних спортивних змаганнях ЦНТУ серед збірних команд факультетів.

З зайняте ІІ місце у комплексних спортивних змаганнях ЦНТУ дипломом нагороджено декана механіко-технологічного факультету Віталія Мажару і старшого тренера факультету Лілію Липчанську та декана факультету будівництва, транспорту та енергетик Володимира Яцуна і старшого тренера факультету Вікторію Махно.

Також, здобувачів ЦНТУ було відзначено дипломами за зайняте ІІ місце в змаганнях обласної Універсіади з баскетболу серед чоловіків та за зайняте ІІІ місце в змаганнях обласної Універсіади з волейболу серед чоловіків.

Окремо, почесними грамотами за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і студентського спорту у 2023-2024 навчальному році та піднесення спортивного авторитету університету були нагороджені: Анастасія Бабій, Артем Рубан, Владислав Довгань, Олексій Журба та Павло Філіпов.

Відповідно до порядку денного, доповів про стан публікаційної активності в наукових виданнях та патентної діяльності проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Андрій Тихий.

Про організацію співпраці з роботодавцями в університеті: основні напрями та інноваційні шляхи розвитку доповів проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Кириченко.