Успішне завершення програми підвищення кваліфікації для аудиторів Кіровоградської області


11 червня 2024
З 20 по 31 травня 2024 року у рамках співпраці та підписаного договору про співпрацю із Управлінням Східного офісу Державної аудиторської служби в Кіровоградській області для аудиторів Кіровоградської області було організовано навчання за програмою підвищення кваліфікації «Вдосконалення механізмів реалізації державного фінансового контролю».

Програма «Вдосконалення механізмів реалізації державного фінансового контролю» охоплювала 60 годин навчання (2 кредити ЄКТС) та була спрямована на підвищення професійних навичок 30 аудиторів.

Викладання в межах програми забезпечили провідні викладачі університету: Наталія Шалімова, декан економічного факультету, Олена Магопець, завідувач кафедри аудиту, обліку та оподаткування, Алла Лисенко, доцент кафедри аудиту, обліку та оподаткування.

Програма включала три модулі. Модуль 1: моделі та методи прийняття рішень в аналізі та аудиті, модуль 2: фінансове забезпечення органів місцевого самоврядування та 3 модуль: світові тенденції розвитку державного фінансового аудиту в умовах сучасних викликів.

Учасники програми прослухали лекції та виконували практичні завдання і кейси, що дозволило їм закріпити отримані знання та навички. За результатами кожного модуля аудитори успішно склали заліки.

Після завершення програми учасникам були вручені сертифікати. Вручення провів ректор ЦНТУ Володимир Кропівний.

Також була проведена зустріч з керівництвом Управління Східного офісу для обговорення подальших напрямків співпраці.

Центральноукраїнський національний технічний університет щиро вітає учасників програми з успішним завершенням навчання та бажає їм подальших професійних успіхів!