Благодійний концерт у ЦНТУ: підтримаймо ЗСУ разом!


13 червня 2024
Центральноукраїнський національний технічний університет запрошує усіх бажаючих на благодійний концерт, який відбудеться 14 червня о 16:00 в актовій залі університету. Цей захід організовується в рамках акції волонтерами від волонтерського простору «KropHub» та ГО «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького» спільно з дитячим танцювальним колективом «Карамель».

Благодійний концерт спрямований на збір коштів для підтримки Збройних Сил України. Усі отримані від донатів глядачів кошти будуть передані на потреби наших захисників. Ми гарантуємо прозорість та відповідальність: за всі зібрані кошти буде зроблено детальний звіт, а також зазначено всіх людей, які долучилися до організації заходу.

У програмі концерту на вас чекають яскраві виступи дитячого танцювального колективу «Карамель», творчі номери від волонтерів та багато інших сюрпризів. Це чудова можливість не лише насолодитися талановитими виступами, але й зробити свій внесок у підтримку наших воїнів.

Запрошуємо всіх студентів, викладачів та жителів міста долучитися до цієї благородної акції. Разом ми можемо зробити більше для тих, хто боронить нашу країну. Приходьте 14 червня о 16:00 в актову залу ЦНТУ та підтримайте Збройні Сили України!

Ваш внесок має значення!