Благодійний концерт у ЦНТУ: підтримка ЗСУ через творчість


18 червня 2024
14 червня в актовій залі ЦНТУ відбувся благодійний концерт, в рамках акції «Творчі волонтери» від волонтерського простору «KropHub» та ГО «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького», організований за активної участі волонтерської організації університету. Метою заходу була підтримка Збройних Сил України через збір донатів від глядачів. Керівник акції Євген Жердій та засновниця студії «Карамель» – Ольга Єрофєєва зібрали на сцені університету талановитих виконавців та танцюристів, які подарували присутнім чудовий настрій та незабутні емоції.

Концерт виявився надзвичайно успішним – творчі волонтери змогли зібрати понад 30 тис для потреб Збройних сил України.  Такий результат став можливим завдяки внескам глядачів та активній участі всіх організаторів і учасників заходу.

Центральноукраїнський національний технічний університет щиро дякує всім, хто долучився до цієї благородної справи. Підтримка наших захисників є надзвичайно важливою, і кожен внесок робить свій вагомий вклад у спільну перемогу.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватися до подібних заходів у майбутньому, адже разом ми можемо зробити більше для підтримки наших воїнів та нашої країни!

Дякуємо кожному за участь та підтримку!

Фотографії: Олександр Майоров