ЦНТУ та Батумський університет навігації: розвиток наукової співпраці


27 червня 2024
В розвиток багаторічної співпраці між нашим університетом та Батумським університетом навігації науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти економічного факультету ЦНТУ взяли активну участь у роботі двох міжнародних наукових конференцій.

23 червня відбулася VIII студентська міжнародна наукова конференція, що була проведена у змішаному онлайн/офлайн форматі на базі Батумського університету навігації в Грузії. Відзначимо, що декан ЕФ, професор  Наталія ШАЛІМОВА входить до складу наукового комітету проведеної конференції. Цього року з доповіддю «DEVELOPMENT OF MODERN STATISTICS: CHALLENGES AND REQUESTS» виступила (англійською) Олена Малюга, здобувачка ІІ (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування». Науковий керівник – доцент кафедри аудиту, обліку та оподаткування Олександр Гай.

24 червня декан ЕФ, професор  Наталія Шалімова мала честь презентувати доповідь «INTERNAL AUDIT AND COMPLIANCE MANAGEMENT: INTERCONNECTIONS AND PERSPECTIVES» на VIII міжнародній науковій конференції до міжнародного дня моряка «SUSTAINABLE TRANSPORT SYSTEMS AND MARITIME LOGISTICS».

Батумський університет навігації є співорганізатором наших щорічних Міжнародних науково-практичних конференцій «РОЗВИТОК ОБЛІКУ, АУДИТУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ В УМОВАХ ІННОВАЦІЙНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ» та інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і учнівської молоді «ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ І КОНТРОЛЬ В УПРАВЛІННІ».  

Висловлюємо щиру подяку нашим колегам з Грузії за організацію чудових наукових заходів і маємо впевненість у продовженні плідної наукової співпраці.