Підсумкове засідання вченої ради ЦНТУ 2023-2024 навчального року


08 липня 2024
26 червня відбулось заключне в 2023-2024 навчальному році засідання вченої ради Центральноукраїнського національного технічного університету.

Захід традиційно розпочався з привітального слова ректора Володимира Кропівного, який вручив ряд нагород здобувачам та викладачам університету.

Подяками Міністерства освіти і науки України нагороджено завідувача кафедри аудиту, обліку та оподаткування, професора Олену Магопець доцента кафедри аудиту, обліку та оподаткування Аллу Лисенко завідувача кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Олексія Смірнова, доцента кафедри історії, археології, інформаційної та архівної справи Вікторію Барабаш.

Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагороджено професора кафедри будівельних, дорожніх машин і будівництва Віктора Пашинського.

Дипломом ІІІ ступеня Всеукраїнського творчого конкурсу студентських наукових робіт «Захист цивільних осіб в умовах збройного конфлікту нормами міжнародного гуманітарного права» нагороджено здобувачку кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики Єлизавету Антонову.

Відповідно до порядку денного, доповів про стан виконання показників ефективності діяльності науково-педагогічних працівників. проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Андрій Тихий.

Про результати акредитації освітніх програм та завдання на 2024- 2025 навчальний рік та результати методичної роботи у 2023-2024 навчальному році та завдання на наступний навчальний рік доповів проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Кириченко.