Візит студентів ЦНТУ до університету Трісдорфу


15 липня 2024
10-11 липня здобувачі Центральноукраїнського національного технічного університету спеціальності "Агрономія" відвідали факультет сільського господарства та продуктів харчування Університету Трісдорфу (Hochschule Weihenstephan-Triesdorf, Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung).

Цей університет розташуваний у сільській місцевості, що надає студентам унікальну можливість постійної практики у вирощуванні різноманітних культур та догляді за свійськими тваринами.

Однією з найцікавіших частин візиту було ознайомлення з роботою лабораторій, де проводяться експерименти з продуктами харчування. Здобувачі мали змогу побачити, як змінюють колір продуктів, вирощують водорості на різних субстратах та проводять інші наукові дослідження. Це стало надзвичайно пізнавальним досвідом для всіх учасників поїздки.

Особливо приємним було спілкування з українцями, які працюють в Університеті Трісдорфу. Вони поділилися своїм досвідом і надали корисні поради нашим студентам.

Університет Трісдорфу запропонував студентам та викладачам ЦНТУ проходження різноманітних курсів за програмою академічних обмінів. Окрім того, є можливість вивчення курсів українською мовою дистанційно, що робить навчання ще більш доступним та зручним.

Також підготовлена угода про співпрацю між нашими університетами, що відкриває нові перспективи для наукового та академічного обміну.

Центральноукраїнський національний технічний університет висловлює подяку Німецькій службі академічних обмінів DAAD за надану можливість ознайомитися з діяльністю німецьких університетів.