Урочисте Вручення Дипломів Бакалаврам 2024


24 липня 2024
Минулого тижня в стінах Центральноукраїнського національного технічного університету відбулася хвилююча та надзвичайно важлива подія – вручення дипломів бакалаврам кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності.

Чотири роки навчання, які випускники пройшли, були наповнені викликами та випробуваннями, але завдяки своїй наполегливості вони змогли досягти омріяної мети.

Попереду на наших випускників чекають нові виклики та можливості. Вони готові до подальших досягнень і ЦНТУ впевнений, що знання, отримані в стінах університету, допоможуть їм досягти нових висот у професійній діяльності. Ми раді бачити їх готовими до нових звершень і відкритими до нових знань.

Запрошуємо всіх наших бакалаврів продовжити свій освітній шлях у магістратурі Центральноукраїнського національного технічного університету. Це новий етап, який відкриє ще більше можливостей для професійного розвитку та особистісного зростання. Кафедра ЕМКД завжди відкрита для своїх студентів і готова підтримувати їх на шляху до успіху.

ЦНТУ пишається своїми випускниками та бажає їм великих досягнень у майбутньому. Ми віримо, що нове покоління лідерів, яке виходить зі стін нашого університету, зможе змінити світ на краще. Вітаємо вас, дорогі випускники, і бажаємо успіхів у всіх починаннях!