Урочистий старт нового навчального року в ЦНТУ: Посвята першокурсників


02 вересня 2024
2 вересня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулася урочиста подія —посвята першокурсників у студенти. Це важливий етап у житті нових членів університетської родини.

Захід розпочався на центральній площі університету з підняття прапорів під звуки Гімну України. Ректор ЦНТУ, Володимир Кропівний, звернувся до першокурсників із вітальним словом, в якому наголосив на важливості цього моменту в їхньому житті. Як символ початку студентського шляху, ректор вручив «Ключ Знань» студентці першого  курсу    Мілені Юрченко.

До привітань долучився і Голова Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій Петров, який привітав студентів на початку їхньої подорожі в країну знань.

До вітань студентів долучилися голова студентського профкому університету Євген Шаповал та голова студентської ради університету Валерія Євладенко, які вручили символи залікової книжки та студентського квитка, що стануть невід'ємними атрибутами їхнього навчального життя.

Завершилася офіційна церемонія сюрпризом для першокурсників — музичними номерами у виконанні керівника студентського молодіжного клубу Анатолія Антоненка, що додало святкової атмосфери та гарного настрою.

Після завершення урочистої частини всі першокурсники були запрошені до аудиторій для знайомства з факультетами та викладацьким складом.

ЦНТУ з радістю відкриває свої двері новим студентам і бажає успіхів у навчанні та незабутніх студентських років!