Спільна кураторська година для першокурсників у ЦНТУ


12 вересня 2024
10 вересня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулася традиційна кураторська година для студентів першого курсу бакалаврату та магістратури. Цей захід щорічно організовується для надання новачкам детальної інформації про університет і його можливості.

Керівник центру виховної роботи Микола Пашинський повідомив першокурсників про можливість отримання соціальної стипендії для студентів пільгових категорій та про щосеместрові конкурси на здобуття іменних стипендій найкращим студентам за успіхи в науковій, спортивній та волонтерській діяльності.

Директор бібліотеки ЦНТУ Вікторія Євміна розповіла про систему контролю академічної доброчесності, яка активно діє в університеті. Студенти дізналися про засоби та програми, що сприяють дотриманню цих принципів.

Психолог Світлана Бойко ознайомила з роботою психологічної служби університету, яка допомагає студентам справлятися зі стресом та знаходити внутрішню гармонію під час навчання.

Представник студради Владислав Довгань поділився інформацією про активності студентської ради, серед яких участь у культурних, спортивних заходах, волонтерських ініціативах та студентських проєктах.

Бажаємо першокурсникам вдалого старту та успіхів у навчанні!