Центральноукраїнський національний технічний університет долучився до благодійної акції в межах святкування 270-річчя Кропивницького


24 вересня 2024
20 вересня Центральноукраїнський національний технічний університет взяв участь у благодійній акції, приуроченій до 270-річчя з дня заснування міста Кропивницького. До Дня міста представники освітянської спільноти передали 270 метрів маскувальної сітки для потреб Збройних сил України, підкресливши свою активну участь у підтримці захисників країни.

Разом із ЦНТУ до акції долучився Кропивницький інженерний фаховий коледж ЦНТУ. Навчальні заклади разом працювали протягом літа, використовуючи власний вільний час, щоб підтримати захисників України. Загалом було виготовлено понад 1620 квадратних метрів маскувальних сіток.

Всі сітки волонтери благодійного фонду «Смайл» будуть передані у підрозділи ЗСУ відповідно до запитів військових. Координатором акції стала волонтерка Тетяна Мутнова.

ЦНТУ дякує всім учасникам акції та волонтерам за їхню невтомну роботу і відданість! Ваша праця є важливою складовою на шляху до Перемоги!