Зустріч-тренінг з українським економістом Андрієм Новаком у ЦНТУ


21 травня 2024
15 травня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулась зустріч-тренінг з відомим українським економістом, громадським діячем та автором книги «Як підняти українську економіку» Андрієм Новаком.

На зустрічі були присутні здобувачі та викладачі економічного факультету, які мали нагоду прослухати лекцію на тему «Як підняти українську економіку». Під час заходу Андрій Новак детально розповів про сучасні виклики та можливості для економічного розвитку України, поділився своїм баченням шляхів виходу з кризи та підвищення економічного потенціалу країни.

Особливу увагу було приділено реальним крокам, які можуть бути зроблені для покращення економічної ситуації в Україні на рівні державної політики та підприємництва.

Центральноукраїнський національний технічний університет дякує Андрію Новаку за цікаву та корисну зустріч. Подібні заходи є важливими для нашого університету, адже вони сприяють підвищенню рівня знань наших студентів та викладачів, мотивують до активного обговорення актуальних економічних проблем та пошуку їх вирішень.