Всеукраїнський творчий конкурс студентських наукових робіт на базі ЦНТУ: підсумки та успіхи наших здобувачів


22 травня 2024
На базі кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики Центральноукраїнського національного технічного університету було проведено Всеукраїнський творчий конкурс студентських наукових робіт «Захист цивільних осіб в умовах збройного конфлікту нормами міжнародного гуманітарного права». Мета заходу – розвиток інтелектуального потенціалу молоді, залучення студентів до науково-дослідницької діяльності та поширення знань про міжнародне гуманітарне право.

Конкурс проводився відповідно до затвердженого плану Державної наукової установи Міністерства освіти і науки України «Інститутом модернізації змісту освіти» у співпраці з Товариством Червоного Хреста України. Він складався з трьох турів:

І тур – проходив у навчальних закладах вищої освіти України до 27 квітня 2024 року.

ІІ тур – таємне рецензування студентських наукових робіт до 10 травня 2024 року.

ІІІ тур – підсумкова науково-практична конференція у режимі відеоконференції 17 травня 2024 року.

На конкурс було подано 23 роботи від здобувачів з різних навчальних закладів України, зокрема з Харкова, Києва, Житомира, Полтави, Херсона, Миколаєва, Вінниці та Кропивницького. Призові місця вибороли здобувачі 9 ЗВО України.

Особливо пишаємося нашою студенткою, Антоновою Єлизаветою Андріївною, з групи БІ-23-11 ЦНТУ, яка виборола призове місце на Всеукраїнському творчому конкурсі студентських наукових робіт «Захист цивільних осіб в умовах збройного конфлікту нормами міжнародного гуманітарного права»! Науковий керівник переможниці – Бондарчук Юрій Павлович, к. іст. н., доцент кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики.

Участь та перемога Антонової Єлизавети у престижному всеукраїнському конкурсі ‑ свідчення якісної освітньої траєкторії, яку обрала студентка здобуваючи вищу освіту у нашому навчальному закладі.

Ректорат ЦНТУ, пишається успіхами здобувача вищої освіти Антонової Єлизавети та бажає їй подальших успіхів.