ЦНТУ долучився до Дня поля


16 червня 2024
13 червня в Кіровоградській області відбувся День поля – захід, який щороку об'єднує науковців і аграріїв перед початком жнив. Цьогоріч Центральноукраїнський національний технічний університет традиційно долучився до проведення обласного заходу. День поля проведено спільно з ЦНТУ в рамках виконання європейської програми Erasmus K+.

Кафедра загального землеробства ЦНТУ презентувала можливості лабораторії, яку було обладнано за кошти гранту програми Erasmus K+. Учасники заходу мали змогу ознайомитися з новітнім обладнанням, а також дізнатися про можливості  експертного центру щодо практичної допомоги сільськогосподарським виробникам. Кафедра активно шукала шляхи співпраці з виробниками та бізнес-структурами, і вже під час заходу отримала близько 10 звернень щодо можливих партнерств.

Кафедра економіки, підприємства та готельно-ресторанної справи також була представлена на заході. Здобувачі та викладачі кафедри підготували кейтеринг для гостей, створивши приємну атмосферу для спілкування та обговорення.

Цьогорічний День поля став унікальною нагодою для аграріїв, виробників сільськогосподарської техніки та науковців обговорити ключові питання сільського господарства, такі як вирощування гарного урожаю, збереження зерна та впровадження новітніх технологій переробки.

ЦНТУ висловлює щиру подяку всім учасникам заходу за активну участь та плідну співпрацю. Ми впевнені, що спільні зусилля науковців та аграріїв допоможуть підвищити ефективність сільськогосподарського виробництва та зміцнити економіку нашої країни.