ІІ Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт успішно завершився в ЦНТУ


09 липня 2024
З 15 квітня по 18 червня 2024 року в Центральноукраїнському національному технічному університеті проходив ІІ Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз». Цей конкурс був організований відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.

Конкурс, організований на базі Економічного факультету, зокрема кафедр «Аудит, облік та оподаткування» і «Економіка, менеджмент та комерційна діяльність», став платформою для талановитої молоді з усієї України. У ньому взяли участь здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Основною метою конкурсу було створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу молоді, заохочення та підтримка наукової й творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до науково-дослідницької діяльності та формування сучасного наукового і професійного світогляду.

Конкурс проводився у два етапи:

І етап (до 21 травня 2024 року) – підготовка наукових робіт у закладах вищої освіти та подання їх на адресу ЦНТУ.

ІІ етап (до 31 травня 2024 року) – рецензування конкурсних робіт і проведення підсумкової науково-практичної конференції в онлайн-режимі (18 червня 2024 року).

Для забезпечення об’єктивності рецензування було застосовано метод подвійного сліпого рецензування, що передбачає взаємну анонімність учасників і рецензентів. Рецензентами виступили 14 науково-педагогічних працівників, роботодавців та експертів галузі з шести закладів вищої освіти.

Цьогоріч на конкурс було подано 25 робіт від 33 учасників із 15 закладів вищої освіти. Конкурсна комісія на підставі рейтингової оцінки від рецензентів відібрала 13 фіналістів, які представили свої роботи на підсумковій конференції.

Серед переможців конкурсу були представники таких закладів: Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку, Львівський державний університет внутрішніх справ, Львівський національний університет ім. І. Франка, Миколаївський національний аграрний університет, Національний університет «Одеська політехніка», Національний університет цивільного захисту України, НУ «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Одеський державний аграрний університет, Одеський національний технологічний університет, Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральноукраїнський інститут розвитку людини Університету «Україна», Центральноукраїнський національний технічний університет та Ченстоховський політехнічний університет (Польща).

Усі учасники конкурсу отримали Сертифікати учасника, їхні керівники – Подяки, а рецензенти – Сертифікати рецензента. Переможці були відзначені Дипломами відповідних ступенів.

Результати кожного етапу конкурсу можна знайти на офіційній сторінці конкурсу на сайті ЦНТУ за посиланням https://ef.kntu.kr.ua/news/creative_competition.html, де також дублюються на електронні адреси учасників.

Вітаємо всіх учасників і переможців конкурсу та бажаємо їм нових наукових досягнень та творчих звершень!