Наш студент - "хакер" - призер міжнародної олімпіади з інфобезпеки


30 квітня 2021

Студент кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету зайняв III місце у індивідуальному заліку на VII Міжнародній студентській олімпіаді «Шляхи та механізми захисту інформаційного простору України від шкідливих інформаційно-психологічних впливів», яка проходила 29 квітня 2021 на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» в дистанційному режимі.

В олімпіаді взяли участь представники провідних вузів України, Грузії, Казахстану та Польщі. Серед учасників від України були представники закладів вищої освіти з наступних міст: Києва, Чернігова, Одеси, Дніпра, Харкова та Кропивницького.

Наша кафедра була представлена командою «ЦНТУ-1», у складі якої виступили студенти: Шевченко Олександр, Кірєєв Сергій та Сніховський Андрій (керівник команди д.т.н., доц. Мелешко Є.В.).

Вітаємо Шевченка Олександра з перемогою, а інших учасників команди «ЦНТУ-1» з достойними виступами, і бажаємо подальших перемог та здобутків у студентській науковій роботі!

Слід зазначити, що вже 4 роки поспіль студенти нашої кафедри стають призерами цієї олімпіади під керівництвом Якименко М.С. та Мелешко Є.В.