Підвищуємо знання з побудови та модернізації мережевої інфраструктури з компаніями BAKOTECH та Extreme Networks


27 квітня 2023

Викладачі та студенти кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення 27 квітня 2023 року прийняли участь у вебінарі від компаній BAKOTECH та Extreme Networks «Як модернізувати мережеву інфраструктуру та йти в ногу з часом».

На вебінарі разом із представником Extreme Networks було розказано, як оновити інфраструктуру, що для цього потрібно зробити та що це дає. Були розглянуті наступні питання:

– Проблеми сучасної мережевої інфраструктури.

– Основні виклики модернізації мережі.

– Як Extreme Networks допомагає модернізувати мережу: будівництво фабрик і автоматизація мережі, система управління мережею.

– Сесія запитань і відповідей.

BAKOTECH® – міжнародна компанія, яка лідирує у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та поставляє рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value Added IT-дистриб’ютор, BAKOTECH надає професійну до- і пост-продажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників. Територіально компанія працює в 26 країнах на ринках Центральної та Східної Європи, Балкан, Балтії, Кавказу, Центральної Азії з офісами у Празі, Кракові, Ризі, Києві, Баку, Алмати та Астані.

Extreme Networks – американська мережева компанія, розташована в Сан-Хосе, Каліфорнія. Extreme Networks проектує, розробляє та виробляє дротове та бездротове мережеве інфраструктурне обладнання та розробляє програмне забезпечення для мережевого керування, політики, аналітики, безпеки та контролю доступу. Лінійки продуктів Extreme Networks, ExtremeApplications, ExtremeWireless, ExtremeSwitching і ExtremeRouting, доступні в центрі обробки даних, кампусі та периферії. Пропоновані послуги Extreme включають професійні, першокласні послуги, послуги з обслуговування та керовані послуги, а також 100% внутрішні послуги підтримки.