"Безпечна робота з Microsoft 365: основні проблеми захисту та їх вирішення", викладачі та студенти кафедри прийняли участь у вебінарі від компанії BAKOTECH


01 серпня 2023

1 серпня 2023 року, викладачі та студенти кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення які викладають та відповідно навчаються на освітніх програмах 122 “Комп’ютерні науки”, 123 “Комп’ютерна інженерія”, 125 “Кібербезпека” та 172 “Програмування та кіберзахист інфокомунікацій” прийняли участь у вебінарі “Безпечна робота з Microsoft 365: основні проблеми захисту та їх вирішення”, від компанії BAKOTECH.

Екосистема Microsoft 365 чудово підходить для співпраці у команді. Проте покладатися лише на вбудований захист – це як причинити двері й сподіватися, що сторонні не зайдуть. А насправді ще і як зайдуть, занесуть спам і віруси та поцуплять конфіденційні дані.

Тому двері потрібно замкнути не лише на ключ, а ще й поставити сигналізацію. Нею може стати WithSecure Elements Collaboration Protection. Це модуль, який враховує виклики онлайн-співпраці та стежить за всією екосистемою Microsoft 365: аналізує поведінку, відстежує вразливості та виявляє загрозу.

Вебінар дозволив дізнатися про основні виклики безпеки робочого середовища та про те, як з ними впоратися за допомогою платформи WithSecure.

На вебірнарі розглядалися наступні питання:

– Короткий огляд та основні аспекти захисту Microsoft 365.

– Як продукт від WithSecure розв’язує сучасні проблеми захисту?

– Коротке демо продукту.

– Q&A сесія.