"Активне залучення студентів до навчального процесу online: виклики і рішення", викладачі кафедри прийняли участь у третьому вебінарі від компанії SoftServe


10 серпня 2023

10 серпня 2023 року, викладачі кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення які викладають на освітніх програмах 122 “Комп’ютерні науки”, 123 “Комп’ютерна інженерія”, 125 “Кібербезпека” та 172 “Програмування та кіберзахист інфокомунікацій” прийняли участь у вебінарі “Активне залучення студентів до навчального процесу online: виклики і рішення”, від компанії SoftServe.

Під час вебінару розглядалися наступні питання:

  • Як працювати з втратою уваги та зниженням активності студентів у процесі онлайн-навчання?
  • Якими є ефективні стратегії, спрямовані на стимулювання активної участі у віртуальних класах.
  • Як дизайнувати заняття, щоб підвищити мотивацію віддалено?

Ці та інші теми були пропрацьовано разом  із Марією Іваськевич, Senior English Teacher, SoftServe.

Учасники вебінару дізналися про практичні методи й інструменти, які допоможуть покращити взаємодію студентів, ефективну комунікацію, співпрацю та загальну активність у середовищі онлайн-навчання.  Наша мета полягає в тому, щоб сприяти зацікавленню студентів, які активно залучатимуться до дистанційного навчального процесу та досягатимуть кращих результатів.

Викладачі Cross-Cultural communication Center компанії Softserve, де працює Марія Іваськевич, успішно перейшли на онлайн форму навчання більше трьох років тому. Протягом цього періоду вони не тільки впровадили цей новий формат, але й систематично розширюють свою експертизу в даній сфері, користуючись світовим досвідом і передовими практиками.

Вебінар можливо переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=qBonMSig0NI