Підвищуємо знання з Frontend WEB-програмування з компанією LEVI9


20 квітня 2023

Студенти та викладачі кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету 20 квітня 2023 року прийняли участь у Levi9 Frontend Meetup: React Query, Angular 15 та CSS trends.

Під час вебінару були розглянуті наступні питання щодо WEB-програмування:

– Нові підходи для розробки на Angular. У доповіді були розглянуті новинки Angular 15: Standalone Components API, Directive Composition API, їхні плюси та мінуси і гайд для міграції. Більш того, розглянуто beta Angular 16, подивилися, що таке сигнали та як це допоможе розробникам більш комфортно працювати зі стейтом.

– Методи роботи з React Query & RTK Query. Було розказано про кешування, управління даними на прикладі React Query та RTK Query. Розібрані сильні та слабкі сторони кожного інструменту

– CSS Trends: Що нового в CSS? У доповіді було розглянуто нові фішки CSS, його майбутнє та саме те чим вже зараз можна користуватися.

LEVI9 – нідерландська ІТ-компанія, названа на честь комети LEVY9. Вибух від її зіткнення з Юпітером назавжди змінив небо.

Levi9 підтримує Україну донатами для фонду “Повернись живим”. Приєднуйтесь комфортним донатом: https://savelife.in.ua/donate

Відео  на Meetup: https://www.youtube.com/watch?v=9BChqrq0p-A&list=PLDvW9x0O_ybUI40hUGQ4C0SsrzaZFpYXK&index=1&t=14