Підвищуємо знання щодо тестування безпеки та продуктивності у області кібербезпеки з компанією BAKOTECH


19 квітня 2023

Студенти та викладачі кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету 19 квітня 2023 року прийняли участь у вебінарі «Security & Performance Testing або як дізнатись про слабкі місця в інфраструктурі, поки за вас це не зробили зловмисники?», для підвищення рівня знань, та отримання навичок у сфері кібербезпеки.

Під час проведення вебінару було розказано про рішення для тестування безпеки та продуктивності. Йшлося про симуляцію атак, генерування трафіку для перевірки витривалості ваших серверів і рішень та інші засоби для забезпечення вашого спокійного сну.

Для цього були розглянуті наступні питання:

– Рішення для тестування та їх відмінності.

– Чим не можна тестувати сучасні рішення у 2023 році?

– Key Features ідеального рішення для тестування продуктивності та безпеки.

– Профілі атак та фічі на прикладі рішення Keysight CyPerf.

– Breach and Attack Simulation (BAS): симуляція атак без ризику.

– Інтеграція із SIEM-системами: чому це важливо і потрібно?

BAKOTECH® – міжнародна компанія, яка лідирує у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та поставляє рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value Added IT-дистриб’ютор, BAKOTECH надає професійну до- і пост-продажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників. Територіально компанія працює в 26 країнах на ринках Центральної та Східної Європи, Балкан, Балтії, Кавказу, Центральної Азії з офісами у Празі, Кракові, Ризі, Києві, Баку, Алмати та Астані.