При співпраці з MIF Projects на кафедрі КбПЗ відкрили сучасну лабораторію Research and Development Laboratory


17 березня 2021

Співпраця з ключовим стейкхолдером IT галузі міста фірмою MIF Projects і кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення дозволила відкрити сучасну  лабораторію Research and Development Laboratory.

Фірма MIF Projects зацікавлена ​​в отриманні гарного кадрового складу і допомогла нам відкрити таку лабораторію, в якій навчатимуть  студенти нашого університету на найсучаснішому обладнанні та з використанням сучасних підходів. Відкриття лабораторії і співпраця з компанією MIF Projects дозволить проводити стажування студентів, викладачів, спільних курсів підвищення кваліфікації, наукових досліджень із залученням досвіду експертів компанії.

Фірма MIF Projects зацікавлена ​​в отриманні гарного кадрового складу і допомогла нам відкрити таку лабораторію, в якій навчатимуть студенти нашого університету на найсучаснішому обладнанні та з використанням сучасних підходів. Відкриття лабораторії і співпраця з компанією MIF Projects дозволить проводити стажування студентів, викладачів, спільних курсів підвищення кваліфікації, наукових досліджень із залученням досвіду експертів компанії.

На основі цієї лабораторії буде діяти школа програмування NewGeneration, де будь-який бажаючий студент ВНЗ нашого міста буде безкоштовно вивчати мови програмування, знайомитися з сучасними трендами галузі і спілкуватися з експертами.

Більш детально про відкриття лабораторії Research and Development Laboratory на базі кафедри КбПЗ можна прочитати на медіапорталі DOZOR за посиланням: У кропивницькому університеті відкрили сучасну лабораторію для майбутніх IT-спеціалістів